De make-over van een ouderlijk huis

Smaakvolle keuken met cachet


Valerie en Vincent wilden een keuken die rust, warmte en zachtheid uitstraalt.
Daarom kozen we voor fronten in gerookte eik afgewerkt met een werkblad in travertijn, een natuursteen die zich bovendien makkelijk laat combineren.

Om een rustieke eenheid te realiseren, integreerden we twee binnendeuren in de kolomwand waardoor de keuken een ononderbroken geheel vormt. 
De vitrinekasten, met op maat gemaakte ledverlichting, zet de wijncollectie extra in de spotlights. Dergelijke originele details maken het werk voor ons extra boeiend en uitdagend.

Ook voor het tv-meubel in het salon kozen we gerookte eik als materiaal. “Het moest modern zijn, maar het blijft mijn ouderlijk huis. Dus een nostalgisch tintje wou ik toch graag behouden.”, aldus Valerie. 

Het interieur moest modern zijn, maar het blijft mijn ouderlijk huis. Dus een nostalgisch tintje wou ik toch graag behouden.
Valerie Brems

Mini-spa aan de Black River


De badkamer ademt wellness. “Het is onze mini-spa”, zegt Valerie. Met oerdegelijke, opvallende materialen bekwamen we een warm en rustgevend effect.

Zwartgelakte eik fineer werd gecombineerd met een granieten werkblad, een gepolijste Black River.
Vul dit plaatje aan met de marmeren mozaïekvloer en je krijgt een grandeur waar geen wellness centrum aan kan tippen. Althans, dat is het gevoel dat wij ervaarden toen we tevreden terugblikten op het resultaat.

lavabomeubel
badkamer
detail werkblad Black River
badkamer bad
Fullscreen image

Ben je geïnspireerd door dit interieur?


Je kan Valerie Brems volgen op Instagram.
De prachtige foto’s werden genomen door Nick Cannaerts van Home Sweet Home. Zijn Instagramaccount vind je hier.

Uiteraard kan je ook gewoon Frako volgen op Facebook en Instagram