Een warm welkom voor elk budget

Meedenken gebeurt stapje voor stapje

Droom je van een compleet nieuw interieur, maar staat je budget dat (nog) niet toe? Dan kijken we eerst naar wat wél kan. Kleinschalige interieurverbeteringen die elke ruimte een nieuwe, frisse uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan gedeeltelijke vernieuwingen die we grondig aanpakken zonder dat we daarbij de ruimte totaal onder handen nemen. Of een nieuwe, indrukwekkende look voor je kasten. Een grote droom kan bescheiden beginnen, ook bij Frako. 

We geven je niet de tip om nog jaren door te sparen. Geef ons maar een project waar we je vandaag blij mee maken. We staan daarbij voor een integere aanpak. Dat begint met het juiste advies, eerlijk en op maat van een – bescheiden - budget. Waarom zouden we je op het spoor van een totale herinrichting zetten als een paar efficiënte oplossingen al veel kunnen betekenen? Als je daarna ooit voor het grotere werk bij ons aanklopt, dan halen we samen alles uit de kast.

inkomdeur noot
witte keuken
badkamer
Fullscreen image

Bespaar op lange termijn

Wist je dat de specialisten bij Frako ook op lange termijn voor mooie resultaten zorgen? Dat werkt zo: in de eerste plaats werken we steeds met duurzame materialen van topkwaliteit. We letten daarbij goed op de levensduur van elk project. Zo laten we je steeds achter met een interieuroplossing waarin het fijn leven is, maar die je ook niet over een paar jaar voor onderhoudskosten plaatst. Je zit dus wel even goed, ook lang na je keuze.

Sterker nog, elke realisatie van Frako is een investering op zich. Een investering die zich op twee vlakken terugbetaalt. Aan de ene kant krijg je steeds een waardevolle woonbeleving, eentje waar je nog jaren plezier aan beleeft. Aan de andere kant vertegenwoordigt ons werk een meerwaarde voor je woning die je er bij een eventuele verkoop ook weer uithaalt. Je investering loont, dus. Hoe klein ook.

Bij Frako sta jij centraal in het ontwerpproces. Het door jou vooropgestelde budget is daarbij de leidraad.

Jouw keuze telt

Bij Frako sta jij centraal in het ontwerpproces. Het door jou vooropgestelde budget is daarbij de leidraad – tenzij we het grootser kunnen zien. Doorheen het proces mag je je daarom aan eerlijk advies verwachten van ons. Willen we het leeuwendeel van je budget specifiek op één onderdeel van je project inzetten, om zo voor een fraaier eindresultaat te zorgen? Dan leggen we die optie eerlijk op tafel. Heb je zelf een voorkeur qua materiaal en denken we aan een gelijkwaardig, budgetvriendelijk alternatief? Daarom heb je voor een specialist gekozen.

Maar de belangrijkste reden waarom je met elk budget op een warm welkom mag rekenen? We gaan geen gesprek uit de weg. Ook niet als je financiële speelruimte niet meteen rijmt met je ultieme droom. Akkoord, met grote budgetten koop je meer. Da’s ook bij ons het geval, zeker als het om interieurinrichting en totaalprojecten gaat – dan kunnen we echt toveren. Maar, bij Frako staan we klaar voor elk budget. We zorgen steeds voor kwaliteit, op maat van je wens.