Project H-D

Een ambitieus concept voor een totaalinrichting, uitgewerkt in samenwerking met de architecte van de klant.

Maatwerk tot in het kleinste detail

Allesbehalve een standaardkeuken.

Op de vloer na hebben we alles in deze keuken gerealiseerd. In het ontwerp van de architecte stonden heel wat specifieke dingen die niet tot het standaardgamma behoren, zoals bv. de indraaischuifdeuren in de kolomwand. Zowel de onderkasten in zwartgelakte eik fineer als de groene kolomkasten hebben lange, blokvormige grepen op maat, die voor een strak geheel zorgen en in de hele woning terugkomen. De Verde Levanto marmer die heel het eilandblok bekleed, geeft de minimalistische vormgeving van de keuken het nodige karakter.

In de vrijstaande box die centraal in de woning staat, zitten 3 functies verwerkt: het toilet, de vestiaire en de berging. Deze box werd rondom rond bekleed met zwart glas voor een dramatisch effect.

keuken
kookgedeelte met fornuis
detail werkblad en greeplijst keuken
eilandblok in Verde Levanto marmer
kolomkasten
kolomkasten
glazen box
glazen box
glazen box
Fullscreen image

De badkamer: opfrissen en aankleden.

In de badkamer en dressing was het heel belangrijk om de authentieke elementen die eigen zijn aan het karaktervolle huis te behouden en feilloos te combineren met de hedendaagse inrichting. Daarom werd er gekozen voor een mat witte afwerking voor de garderobekasten en de lavabomeubels in fenix laminaat en solid surface.

badkamer met inloopdouche
vrijstaande lavabomeubels naast authentieke haard
detail kraanwerk
badkamer en dressing
dressingkasten
dressingkasten
detail kolomkasten
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.