Project V

Een penthouse met klasse, ingericht op maat.

Na de realisatie van hun immobiliënkantoor, deed dit koppel opnieuw een beroep op Frako en Officer. Dit keer voor hun prachtige nieuwbouw penthouse. In deze luxueuze penthouse wonen Anne en Frank Verhoeven. Samen met hun zoon Jonas staan ze achter het roer van Immo Point Verhoeven – ook een realisatie van Frako. Gelakte fineer in zwart en hoogglans mdf zorgen in dit interieur voor een uiterst moderne look die doet denken aan een high-end boetiekhotel. Een strak omlijnd kleuren- en materialenpallet brengt harmonie terwijl een combinatie van extrusiegrepen en tip-on druksnappers verder bouwen op het minimalistische elan.

Bekijk video

Statige luxe 

In de woonkamer zijn alle ogen gericht op het wandmeubel: een geometrisch lijnenspel waar de tv, de sfeervolle haard en opbergruimte samenkomen. In de vakkenkast van gelakte fineer krijgt de tv zijn eigen nis, voorzien van de zachte verlichting van ledstrips. Ook verstopt in dit meubel: de airconditioner, die hier net als in de andere kamers zo goed als onzichtbaar is.  

Living
Living
Living
gang
Fullscreen image

Elders in de woonkamer vinden we een compact thuiskantoor. De nis, uitgewerkt in een contrasterende kleur, is voorzien van een bovenkast en wandplanken, zodat administratie netjes kan worden opgeborgen.  

Professioneel kokerellen 

In de hyperuitgeruste keuken laat het duo hun culinaire creativiteit de vrije loop. Met een oven, combi-oven en drukstoomoven van Miele en een kookplaat van Novy met vijf kookzones is er aan werkruimte in elk geval geen gebrek.  

keuken
keuken
keuken
kraan
glazen
Fullscreen image

The devil’s in the details. Zo is de inbouwdampkap bijna onzichtbaar, verwerkt in de dampkampluifel. Indirecte verlichting in de glazen barkast en boven en onder de wandplank aan het aanrecht zorgen voor een extra gezellige sfeer. En in het werkblad van het keukeneiland, vervaardigd uit composiet, schuilt een powerport met tip-on sluiting. Want stopcontacten heb je in de keuken nooit genoeg.

stopcontact verborgen
stopcontact
dampkap
Fullscreen image

Gasten zijn welkom om aan te schuiven aan het imposante eiland. En bij mooi weer verhuist het feest gewoon naar het terras. Een gepast wijntje, op temperatuur gehouden door een van de drie wijnkoelers van Liebherr, maakt elk diner af. 

Nauwgezet maatwerk 

Vanuit de master bedroom komen we terecht in de ensuite badkamer. Dankzij de vrijstaande badkuip en het badkamermeubel, uitgevoerd in mdf met hoogglanslak en voorzien van zwarte waskommen, vind je ook hier de allures van een boetiekhotel terug. Aansluitend vinden we de dressing: een minimalistisch design dat het nauwgezette maatwerk benadrukt.  

badkamer
badkamer
Fullscreen image

De twee gastenkamers zijn met elkaar verbonden via een compacte, maar daarom niet minder stijlvolle badkamer. Het mdf met hoogglanslak komt ook in deze ruimte terug.  

Om plaats te besparen, kozen onze ontwerpers voor een pocket door: je schuift de deur in de holle muur om ‘m te openen. Het softclose-systeem zorgt ervoor dat de deur telkens netjes in het slot valt. Want luxe, dat zit ‘m in de details.