project W - L

De tactiliteit en de textuur van het materiaal is zeer belangrijk voor ons.

Een keukenopstelling op maat van de klant.

Laminaat met textuur

Een luxueuze, gezellige en warme keuken die volledig vervaardigd is uit laminaat... het kan.
We hebben verschillende houtlaminaten in ons gamma met realistische houtstructuren, zoals de donkere houtlaminaat die we in dit project gebruikt hebben voor de kolomwand.

Het eilandblok werd afgewerkt met een Skin laminaat die een matte, bepleisterde structuur heeft. Hierbij werd een werkblad gecombineerd in synthetische beton waar de kleur door middel van een pigment perfect gematcht werd met het laminaat. Een werkblad in microtopping (bv. mortex) kan ook een goed alternatief zijn voor de synthetische beton.

ingewerkte binnendeur
eilandblok met betonnen werkblad
zitgedeelte aan eilandblok
kolomwand met boekenkast
extrusiegreep
Fullscreen image

Met een eilandblok van 4m50 lang is het perfect mogelijk om hier zowel de spoelbak als de kookplaat in te voorzien. De kookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging, zodat er geen dampkap of randafzuiging in het zicht hoeft te hangen in de eetruimte.

detail kolomwand
keuken een eetruimte
afwerking onderkasten
toestellen in kolomwand
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.