Cochera

Na een lange zoektocht vonden we bij Frako dé keuken die paste in onze authentieke woning.

Een landelijke keuken vol karakter.

Karakteristiek hout

De klant was al lang op zoek naar een karaktervolle keuken die paste in hun landelijke woning vol authentieke elementen. Originele Portugese cementtegels, eiken balken en oude muren. Bij een bezoek aan de toonzaal van Weelde vonden ze de perfecte match, onze Cochera keuken. 

keuken met dampkapmantel
detail dampkapmantel
eilandblok
detail eilandblok
keuken met eiken kolomwand
eiken kolomwand met ingewerkte deur naar berging
Fullscreen image

Het massief eiken hout hebben we onbehandeld gehouden, zodat de droogvlekken en het lintzaageffect zichtbaar blijven in de planken. Dit was exact de textuur en het detail dat de klant zocht in het hout en die de karaktervolle accenten in hun interieur zouden versterken.

Aangezien in de woning alle hoeken en dagkanten van de muren afgerond bepleisterd zijn, hebben we deze afrondingen ook teruggebracht in de bepleisterde wanden rondom de onderkasten en in de afwerking van het arduinen werkblad.

detail afwerking kolomwand
afronding werkblad en eilandblok
afronding eilandblok
massief eiken bakjes in het eilandblok
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.