project BB

Het moest modern zijn, maar het blijft mijn ouderlijk huis. Dus een nostalgisch tintje wou ik toch graag behouden.

Voor de totaalrenovatie van dit ouderlijk huis wilde de klant het vertrouwde gevoel uit haar kinderjaren behouden, maar dan gecombineerd met een modern interieur. De klant kwam met zeer specifieke vragen en verwachtingen bij ons aankloppen.

Smaakvolle keuken met cachet


Onze klanten Valerie en Vincent wilden een keuken die rust, warmte en zachtheid uitstraalt.
Daarom kozen ze voor fronten in gerookte eik afgewerkt met een werkblad in travertijn, een natuursteen die zich bovendien makkelijk laat combineren.

Om een rustieke eenheid te realiseren, integreerden we twee binnendeuren in de kolomwand waardoor de keuken een ononderbroken geheel vormt. 
De vitrinekasten, met op maat gemaakte ledverlichting, zet de wijncollectie extra in de spotlights. Dergelijke originele details maken het werk voor ons extra boeiend en uitdagend.

Ook voor het tv-meubel in het salon koos de klant voor gerookte eik als materiaal. “Het moest modern zijn, maar het blijft mijn ouderlijk huis. Dus een nostalgisch tintje wou ik toch graag behouden.”, aldus Valerie.

keuken
nis spoelgedeelte
keuken
keuken vanuit eetkamer
detail spoelgedeelte
wijnkast
eilandblok
detail werkblad
spoelbak
detail keuken
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Door actief te luisteren en uitvoerig in gesprek te gaan, willen we de droom van de klant tot in de perfectie uitvoeren. Het gaat bij ons om meer dan gewoon plaatsen en verkopen. We willen mee de woonbeleving creëren. Heb je zelf interieurplannen? Aarzel niet ons te contacteren.