Frako heet je welkom op Batibouw

Op 29 februari 2020 opent Batibouw weer de deuren. Ben jij er ook bij? Kom dan zeker kennismaken met één van de Frako-experts op de stand van onze partner Lacanche (11111) en geef kleur aan jouw keukenplannen.

Batibouw 2020


De grootste bouw- en verbouwbeurs van België is weer in het land. Vanaf 29 februari kan je in Brussels Expo terecht voor de 61ste editie van Batibouw.
En Frako is ook van de partij. 

De beurs is geopend van 10u tot 18u30 in het weekend en van 12u tot 20u30 tijdens de week (Donderdag 5 maart is de beurs zelfs open tot 22u30!). 

Locatie: Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Tickets en registratie: Tickets kan je online bestellen op www.batibouw.com

Bezoek ons op Stand 11111


Ben je van plan om Batibouw te bezoeken? Kom dan zeker eens langs bij Frako!
Je vindt ons in Paleis 11 op de stand van Lacanche Benelux (11111). Daar kan je onze keukenopstellingen bewonderen; van landelijk met massief hout tot inox en marmeraccenten! 

Er zijn steeds Frako-experts aanwezig op de stand. Zij staan klaar voor al jouw vragen en geven met plezier deskundig advies op weg naar de keuken van je dromen. 

Batibouw loopt van zaterdag 29 februari tot en met zondag 08 maart 2020.

grondplan

 

Bekijk ook.

Wil je zien wat we allemaal kunnen? Of ben je nog op zoek naar ideetjes voor je projecten? We inspireren je graag met onze kennis van maken. Bekijk onze realisaties, ontdek creatieve stijl- en materiaalcombinaties, volg de laatste interieurtrends op de voet en droom!