Slaapkamer

Een kamer om te dromen.

Omdat we er zoveel tijd doorbrengen, geven we ons helemaal om van de slaapkamer een gezellige, sfeervolle en rustgevende plek te maken om lekker lang in weg te dromen. 

Wij verzorgen de inrichting van a tot z. We maken de hoofdeindes van het bed op maat, alsook nachtkastjes en garderobekasten. Een kastenwand in de logeerkamer met uitklapbed? Geen probleem! En ook zorgen we voor de perfecte integratie van jouw aangrenzende dressing of badkamer.

slaapkamer bed hoofdeinde
slaapkamer met aansluitende badkamer
nachtkastje op maat
detail nachtkastje
slaapkamer met garderobekasten
uitklapbed
uitklapbed
uitklapbed
Fullscreen image

U zit met vragen. Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.