Leefruimte

Leef.

In de leefruimte moet geleefd worden en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wij kunnen de stijl en materialen van jouw keuken doortrekken, of wil je een geheel nieuwe stijl voor je eet- en leefruimte?

Wij bieden alles van dressoirs, ingemaakte kasten, tafels, tv meubels, barkasten en haardmeubels op maat. Onze ontwerpers gaan met jouw persoonlijke voorkeuren aan de slag voor de leefruimte waar jij je thuis zult voelen. 

haardmeubel
detail haardmeubel/boekenkast
dressoir
zithoek met zwevende leggers
TV meubel
zithoek
eettafel met haard en zithoek
Fullscreen image

Zit je met vragen? Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.