Totaalprojecten.

Op zoek naar een betrouwbare renovatiepartner? Wij verzorgen de totaalinrichting van je huis, appartement of kantoor van ontwerp tot productie. En dat op maat en in elke stijl. Jouw stijl.

Een aanspreekpunt voor alles.

Eindeloze mogelijkheden.

Als specialist in de realisatie van hoogwaardig interieur hebben wij al tal van woondromen waargemaakt. Nog niet overtuigd? Bekijk onze realisaties en oordeel zelf!

Frako inspireert.

Met al die jaren ervaring op de teller en het afwerken van tal van realisaties in nog meer verschillende stijlen, hebben wij alles in huis om jou te inspireren voor je eigen projecten.

U zit met vragen. Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.