Wasplaats

Kleine wasjes, grote wasjes.

Ook een wasplaats verdient het om netjes en doelgericht te worden ingericht. Wij bieden slimme oplossingen om van jouw wasruimte een plek te maken waar je met plezier binnenkomt.

De wasplaats is vaak een verlengde van de badkamer of de keuken, wat wil zeggen dat we de stijl en materialen makkelijk kunnen doortrekken. Ook houden we er in onze ontwerpen rekening mee dat er toestellen als wasmachines en droogkasten praktisch moeten worden ingewerkt. 

 

wasplaats wasmachine en droogkast op hoogte
detail spoelbak
wasplaats met nissen voor wasmanden
wasplaats
wasplaats
Fullscreen image

Zit je met vragen? Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.