Thuiskantoor

Thuiswerken.

Steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Ondanks de luxe om aan de slag te kunnen vanuit het comfort van je eigen woning, is het wel belangrijk dat je van een degelijk thuiskantoor gebruik kunt maken. Heb je nood aan een bureau met veel opbergmogelijkheden? Een bureau die tegen een muur geplaatst is? Of juist een bureau centraal in de ruimte die uitzicht biedt over de tuin? Wij verzorgen een thuiskantoor volledig op maat van jouw voorkeuren en noden; een persoonlijke inrichting zorgt er in elk geval voor dat je graag en comfortabel aan het werk gaat.

bureau
bureau
bureau
bureau
bureau
boekenkast
bureau met kastenwand
bureau boekenkast
Fullscreen image

Je zit met vragen? Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.