Keuken.

Van unieke designparels tot budgetkeukens, Frako levert Belgisch maatwerk met kennis van maken, van ontwerp tot plaatsing. Wij zijn de ervaren partner die je zoekt op weg naar jouw droomkeuken.

In elke stijl.

Klassiek, modern, een combinatie van beide of een ontwerp dat nog nooit is gerealiseerd? Kies uit een waaier aan mogelijkheden, van design tot de hoogwaardige afwerkingsmaterialen. Wees er maar zeker van dat Frako jouw stijl in huis heeft. Alles kan.

Voor elke grootte.

Het ene huis is het andere niet, maar wij zouden Frako niet zijn mochten we ons niet kunnen aanpassen. Een groot, open vertrek, een lange, smalle corridor of een moeilijk hoekje … samen zorgen we ervoor dat we jouw beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten.

 • Klein maar fijn

  De beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten, zonder in te boeten aan esthetiek en kwaliteit.

 • Gezinswoning

  Een stijlvolle keuken op maat van jouw levensstijl en persoonlijkheid.

 • Pure luxe

  Je droomkeuken uitgewerkt tot in het kleinste detail.

Mogelijkheden op maat
 • Materialen
 • Werkbladen
 • Meubelbeslag
 • Verlichting

Materialen

Elke keuken is voor ons uniek. Het ontwerpproces begint daarom steeds met het luisteren naar jouw noden en verwachtingen. Dit is de leidraad die ons toelaat om jouw stijl te bepalen, met de juiste materiaal- en kleurkeuze.

Onze stalen- en kleurenbibliotheek geeft je een inkijk in een groot assortiment aan frontmateriaal en afwerkingen.
Laminaat, satijn- of structuurlak, fineer of massieve deuren, ... er zijn opties voor elk budget.

Werkbladen

Werkbladen bestaan in allerlei materialen, kleuren en diktes. Welk werkblad voor jouw keuken het beste geschikt is?
We staan je bij met raad en daad en bekijken de keuze telkens in functie van je budget, smaak en kookstijl.

Kunststof, natuursteen, composiet, solid surface, inox, keramiek of glas, elk materiaal heeft voor- en nadelen. We informeren je graag om de juiste keuzes te maken.

Meubelbeslag

Aangezien elke keuken op maat uitgewerkt wordt, heb je als klant de keuze om elke kast in te delen naar jouw gebruiksgemak en ben je niet gebonden aan standaardinrichtingen.

Er is een groot assortiment aan meubelbeslag beschikbaar zodat er steeds een pasklare oplossing aangeboden kan worden.

Verlichting

Bij het inrichten van een ruimte is het belangrijk om goed na te denken over de verlichting. Eens het natuurlijk daglicht wegvalt, schakelen we automatisch over op kunstlicht. Op die manier wordt er een bepaalde sfeer of emotie gecreëerd.

Met de juiste verlichting kan je ervoor zorgen dat bepaalde materialen, kleuren en texturen van het interieur volledig tot hun recht komen.

Plaatsing

De afwerking van jouw keuken is in goede handen. Onze plaatsingsdienst bestaat uit ervaren en bekwame vakmensen die de Frako-standaarden hoog in het vaandel dragen.

Ontdek onze werkwijze
 • 01 Vakmanschap

  Wij beschikken over een talentvol en hecht team dat ons maatwerk voor zichzelf laat spreken.

 • 02 Wanneer het jou past

  Strakke deadlines of alle tijd van de wereld, bij Frako stellen wij alles in het werk om jouw keuken te realiseren wanneer het jou past.

 • 03 Voor elk budget

  Een gloednieuwe keuken, het vraagt soms een serieuze inspanning van jouw portemonnee. Maar wij leveren steeds dezelfde topkwaliteit, ongeacht hoeveel jij wil uitgeven.

 • 04 Klantgericht

  Aangezien het jouw keuken is die we maken, stellen wij onze expertise volledig ter beschikking van jouw wensen. Jouw thuis is onze trots!

Een klantgericht proces.

Elke keuken is voor ons uniek. Het ontwerpproces begint daarom steeds met het luisteren naar jouw noden en verwachtingen. Dit is de leidraad die ons toelaat om je stijl te bepalen, een keukenopstelling met de juiste materialen, kleuren, apparatuur, … Alles wordt in detail besproken. Visualisatie is belangrijk in het verloop van het ontwerpproces. In onze toonzalen geven we jou een inkijk in onze stalen- en kleurenbibliotheek zodat je vertrouwd kunt geraken aan het grote assortiment aan frontmateriaal, werkbladen, opbergmogelijkheden, toestellen etc. Nadien zetten we het ontwerp om in een waarheidsgetrouwe 3D visualisatie zodat je alvast kan beginnen dromen.
Bekijk video
Van ontwerp tot productie

Zit je met vragen? Deze lossen we alvast op.

 • Hoe weten we welke nutsvoorzieningen voorzien moeten worden in onze keuken?

  Na de verkoop van de keuken maakt Frako een gedetailleerd technisch plan op waar de posities van stopcontacten, voedingskabels, waterleidingen, etc. duidelijk op vermeld staan. Dit plan kan je dan bezorgen aan uw aannemer, elektricien en loodgieter.

 • Wat is de leveringstermijn voor een keuken op maat?

  Naargelang het gekozen materiaal en de keukenopstelling ligt de leveringstermijn tussen de 8 en de 12 weken, na opmeting van de keukenruimte. Kasten in laminaat kunnen bv. sneller aangeleverd worden dan kasten in fineer of lak.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.

Ontdek alle realisaties