Alles wat je moet weten over een tijdloos interieur!

Een interieur dat generaties meegaat

Interieurtrends gebruiken als inspiratie voor je meubels? Klinkt als een goede zet, maar het ligt moeilijk in de praktijk. Trends zijn tenslotte tijdsgebonden en dat rijmt niet altijd met de lange levensduur die je voor je nieuwe interieur voor ogen hebt. Je wilt tenslotte niet met een ‘verouderd’ interieur zitten wanneer een nieuwe woontrend zich aandient. Voor trendgevoelige klanten met een hart voor prachtinterieurs en totaalinrichting hebben we daarom een oplossing. Eentje die perfect thuis is in het DNA van Frako: een tijdloos, stijlvol interieur.

De creaties van Frako kenmerken zich door een subtiel kleurenpalet, om zo voor een resultaat te zorgen dat je op elk moment makkelijk kan verrijken met je eigen aanvullingen. Dat geldt ook voor de gekozen materialen. Welke trend of stijl je straks ook een kans wil geven, je keuken of inrichting valt nooit uit de toon. Sterker nog, het versterkt zelfs je inrichting. De opstelling, uitlijning van de kasten of het kleurgebruik? Tijdloos.

Tijdloos keukeneiland
Tijdloze keuken
Badkamer
Fullscreen image

Tijdloos interieur, tijdloze totaalbeleving

Het grootste voordeel van een tijdloos interieur van Frako? Je kan zélf op nieuwe trends inspelen. Wordt blauw een belangrijke kleur dit jaar? Dan kan je je Frako-interieur zelf accentueren met blauwe elementen zoals kussens, servies, bloemen en nog veel meer. Dat is eenvoudiger en flexibeler dan steeds je interieur te vernieuwen. Een tijdloos interieur clasht nergens mee, zorgt voor een goede basis en laat je zelf toe om alle kanten uit te gaan.

Je hoeft zelfs niet eens naar trends te kijken. Voel je wat voor een groen interieur? Of ben je benieuwd naar hoe je een totaalbeleving open en licht kan maken? Of wil je jouw inrichting eens volledig op z’n kop zetten? Je Frako-interieur staat je nooit in de weg tijdens het experimenteren. Sterker nog, we nodigen je uit om voor die persoonlijke touch te zorgen. Vandaag, morgen en nog jarenlang. Je hebt een interieur dat het aankan!

Tijdloze badkamer
Maatwerk keuken
Tijdloos badkamermeubel
Tijdloos maatwerk
Fullscreen image

Je partner in interieur- en woongenot

Nu, ook als je wél een helder beeld hebt van je gedroomde interieurstijl kan je rekenen op de experts van Frako. Scandinavisch? Landelijk? Modern? Onze ontwerpers laten je graag kennismaken met een uitgebreide catalogus nieuwe producten, materialen, merken en kleuren om je je helemaal thuis te laten voelen – ook wanneer het om opstelling en ergonomie gaat. Vertrouw op onze expertise, die is minstens even tijdloos.

Soms heb je het geluk dat je woning van zichzelf al veel karakter heeft. Denk aan een in het oog springende vloerbedekking, of een unieke haard of dakkoepel. Een tijdloos interieur komt daar helemaal tot zijn recht. We kunnen deze elementen subtieler laten lijken – en je nieuwe inrichting zo centraal zetten - of ze net focussen en versterken zodat ze je woonbeleving naar een hoger niveau tillen.

Maatwerk boekenrek
Tijdloze maatkast
Tijdloos keukeneiland
Halkast
Tijdloos keukeneiland
Fullscreen image

Een tijdloos interieur, iets voor jou?

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wens je eentje waar je nog jarenlang naar hartenlust mee kan experimenteren? Vergeet dan de woontrends die je in deze vrijheid beperken en kies voor tijdloos. Zien is geloven, dat bewijst ons werk. Ontdek hier al een aantal tijdloze realisaties van Frako.

Overtuigd? De eerste stap is het maken van een afspraak. Tot snel?