Project K & E

Het was voor ons heel belangrijk om één grote open ruimte te creëren.

Een warme, ruime keuken om gezellig samen in te koken en al eens een etentje in te organiseren.

Een warme, ruime keuken.

Voor deze keuken heeft de klant bewust gekozen voor warme materialen, maar dan wel verwerkt in een strakke, moderne opstelling. Om het strakke karakter te accentueren werden de onderkasten greeploos uitgewerkt en de kolomkasten voorzien van subtiele extrusiegrepen. Ook werd er voor gekozen om de deur naar de berging mee te integreren in de kolomwand, alsook een ingewerkte ‘ontbijtkast’ om de koffiezet, toaster en kookboeken allemaal netjes in op te bergen. 

Qua materiaalkeuze gingen we voor een combinatie van eikfineer met lintzaageffect en een mat zwarte Fenix laminaat. De Fenix laminaat blijkt volgens de klant best 'dog-proof' te zijn, dus deze laminaat kan wel tegen een stootje met een hond in huis. 

Het werkblad is uitgewerkt in een donker gezoete graniet, Zimbabwe Black. Deze loopt in één geheel door op het eilandblok, met links en rechts een neerkant in verstek. De graniet werd ook gebruikt als spatwand in de kooknis om zo het strakke karakter ook weer te accentueren.

keuken lintzaageffect
keuken met ingewerkte deur naar berging
detail lintzaageffect
keuken eilandblok en kookgedeelte
zitgedeelte eilandblok
detail verstek werkblad
leefruimte aan de keuken
leefruimte aan de keuken
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.