Project VVT

De absolute troef van Frako is ongetwijfeld accuraatheid

Een Antwerps koppel ging met ons in zee voor de totaalinrichting van hun nieuwbouwappartement in Wenduine.

In zee met Frako

Een tof koppel uit Antwerpen ging met ons in zee voor de totaalinrichting van hun nieuwbouwappartement in Wenduine. Omdat ze in hun nieuwe pied-à-terre evenveel luxe en comfort wilden als thuis, had het koppel specifieke wensen en verwachtingen. 

Zowel ons vakmanschap als het bestaande contact met Tinne (één van onze architecten) overtuigde hen om de inrichting van het volledige appartement aan ons toe te vertrouwen. 
Het resultaat is een minimalistisch hoogstandje waarbij elke ruimte zo efficiënt mogelijk werd ingericht om de (beperkte) oppervlakte maximaal te benutten.

Strakke lijnen met natuurlijke accenten

Gevoed door herinneringen aan gezinsuitjes naar de kust strandde de zoektocht van het koppel in het rustige Wenduine — waar ze vielen voor een nieuwbouwappartement. De ideale setting voor een minimalistisch totaalinterieur dat sereniteit met karakter verbindt.

Het appartement werd ingevuld met duurzame materialen waarbij greeploze kastenwanden in witte satijnlak de ruimtes een praktische invulling geven. De ruwe @hullebusch_naturalstone natuurtegels — die zowel in het keukenblok als in de badkamer werden gebruikt — lopen samen met de prachtige honingraatparket als een rode draad door het appartement. Samen met de meubels zorgen ze voor een natuurlijk kleuraccent.
 

Zicht op de woonkamer vanuit de keuken
Inbouwbed in de woonkamer
Keukeneiland in Hullebusch natuursteentegels
Draaideur
Badkamer in Hullebusch natuursteentegels
Slaapkamer
Fullscreen image

Beperkte ruimte, grootse elegantie

Door de elegante inbouw van een bed in de woonkamerwand voegden we een extra slaapplek toe die — eens dichtgeklapt — compleet onzichtbaar is. 

In de keuken zorgen zowel de Quooker-kraan als de kookplaat van Bora — met ingewerkte afzuiging — voor een optimaal comfort waarbij het werkblad in travertijn het geheel een luxueuze uitstraling geeft. Ook de badkamer baadt in luxe — de Hullebusch natuursteentegels kapen de glansrol weg en zorgen voor een grandeur die van het geheel een oase maakt.

Door de elegante inbouw van het op maat gemaakte bed in de woonkamerwand voegden we een extra slaapplek toe die — eens dichtgeklapt — compleet onzichtbaar is. 

In de keuken zorgen zowel de Quooker-kraan als de kookplaat van Bora — met ingewerkte afzuiging — voor een optimaal comfort waarbij het werkblad in travertijn het geheel een luxueuze uitstraling geeft. 

Ook de badkamer baadt in luxe, waarin de Hullebusch natuursteentegels een hoofdrol spelen en ze extra rust brengen in het geheel.
 

Bekijk video
Project VVT - In zee met Frako

Perfectie troef

“De absolute troef van Frako is ongetwijfeld accuraatheid”, stelt de opdrachtgever. “Technisch was ons appartement niet het meest eenvoudig, maar geen enkel detail werd over het hoofd gezien. Hierdoor verliep de plaatsing zeer vlot; in een mum van tijd was alles geïnstalleerd. Een samenwerking die ik sterk zou aanbevelen aan zij die op zoek zijn naar de meest hoogstaande afwerkingen en oplossingen.”

Door actief te luisteren en uitvoerig in dialoog te gaan, willen we ook van jouw interieurdromen een werkelijkheid maken. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!