Kantoor I + U

De herinrichting van ons kantoor heeft gezorgd voor een frisse start in een productievere werkomgeving.

Een totaalrenovatie en herinrichting van een IT-bedrijf in Kontich.

Polyvalente ruimte.

Dit IT-bedrijf gaf ons de opdracht om een volledige verdieping in hun bedrijfspand, die ze deelden met een andere firma, opnieuw in te richten. Door een uitbreiding werden de huidige bureaus en vergaderruimtes te klein en voldeden ze niet meer. Met de reorganisatie van de verdieping was het de bedoeling om meer werkruimte te creëren voor beide firma's, zonder dat er één moest verhuizen.

Om ruimte te besparen op de werkvloer werden de twee aparte refters gecombineerd en hebben we er één polyvalente ruimte van gemaakt met bedrijfskeuken. Die doet nu voornamelijk dienst als gemeenschappelijke refter, maar kan nu ook gebruikt worden voor vergaderingen, presentaties, bedrijfsfeestjes, ...

polyvalente ruimte
zit- en werkbank polyvalente ruimte
bedrijfskeuken
detail bedrijfskeuken
detail bedrijfskeuken
Fullscreen image

Stille werkzones en afgesloten vergaderruimtes.

Door de komst van de gemeenschappelijke refter kon het IT-bedrijf de extra vrijgekomen ruimte gebruiken om de bureaus en de werkzones te vergroten en specifiek in te delen naar hun behoeften.

Werknemers die geconcentreerd willen werken kunnen bijvoorbeeld terecht in de stille werkzones die het verst van de polyvalente ruimte liggen en afgescheiden zijn door glazen tussenwanden, halfopen decoratieve structuren en op maat gemaakte boekenkasten.

De 'open' bureauruimtes lenen zich dan weer uitstekend voor vergaderingen of brainstorm sessies. Tussen deze verschillende werkzones zijn er afgesloten ruimtes voorzien waar men kan telefoneren of waar twee of drie collega's onderling privé kunnen overleggen.

stille werkzones
detail tussenwanden
detail tussenwanden
detail boekenkast
vergaderruimte
detail vloer
open bureauruimte
detail werkruimte
detail glazen tussenwanden
detail vergaderruimte
Fullscreen image

Jouw kantoor met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.