Badkamer

Baden in luxe.

Gezellig een bad nemen, douchen en tanden poetsen, het gebeurt allemaal in de badkamer en maakt dat het een onmisbare ruimte is in huis. Maar hoe maak je van jouw badkamer iets bijzonders?

In onze badkamerontwerpen tonen we aan dat schoonheid en praktisch gebruik uitstekend kunnen samengaan. Het zijn namelijk de alledaagse handelingen die bepalend zijn voor het plezier dat je beleeft aan jouw badkamer.

detail ronde opbouwlavabo
lavabomeubels
detail bad
Fullscreen image
badkamerinrichting
handenwasser microtopping
badkamermeubel
Fullscreen image

Jouw ontwerp, jouw badkamer.

Voor Frako is elk interieurontwerp uniek, op maat van de klant.
Badkamers vragen een zorgvuldig gekozen balans tussen vorm, materiaal en gebruiksgemak.
Een goede wisselwerking met de klant en een individuele benadering vertaalt zich in een ontwerp dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid en noden van de klant.

 

Zit je met vragen? Deze lossen we alvast op.

 • Kan Frako ook instaan voor loodgieterij, elektriciteitswerken of andere renovatiewerken?

  Frako kan zelf de nodige renovatie- en verbouwingswerken uitvoeren; afbraakwerken, binnendeuren op maat, het plaatsen van wanden en plafonds in gipsplaat, ... Andere gespecialiseerde werken zoals bv. loodgieterij, elektriciteits- en schilderwerken kunnen we laten uitvoeren door betrouwbare partners.

 • Onze architect/interieurvormgever heeft ons interieur ontworpen en uitgetekend. Hoe verloopt de samenwerking?

  Frako kan op basis van de aangeleverde plannen de nodige prijsoffertes opmaken en het ontwerp uitvoeren. Echter werken we graag samen met jouw (interieur)architect om zo, als specialisten onder elkaar, een meerwaarde te kunnen bieden aan het ontwerp en samen de strafste bouwplannen te realiseren.

 • Werken jullie op afspraak?

  Ja, aangezien we voor het maken van een ontwerp en een prijsofferte graag eerst samen zitten om te luisteren naar jouw wensen. Zo kunnen we je bij het kennismakingsgesprek perfect op maat adviseren en bijstaan met de nodige kennis over de beschikbare materialen, toestellen, afwerkingen, etc.

 • Hoe verloopt het ontwerpproces?

  Na het kennismakingsgesprek werken we het ontwerp en de prijsofferte uit op basis van de besproken wensen, de gekozen materialen en een vooropgesteld budget. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp in een 3D visualisatie en overlopen we samen met jou de keukenindeling aan de hand van de prijsofferte.