Benoit

Frako heeft in samenwerking met onze architect ons droominterieur verwezenlijkt tot in het kleinste detail

Een totaalrenovatie van een stijlvol herenhuis in Antwerpen.

Een hedendaagse keuken.

In samenwerking met het ontwerpbureau Contekst hebben wij in deze totaalrenovatie de keuken en bijkeuken op maat gerealiseerd. Het keukenontwerp van de interieurarchitect werd minutieus uitgewerkt naar de technische mogelijkheden en in eigentijdse materialen. 

Blauwstaal en synthetische beton zijn eerder aparte materialen voor een keuken, maar dit weerhield ons niet om de uitdaging aan te gaan en ook hier een project af te leveren dat voldoet aan onze hoge kwaliteitsnorm.

keuken met betonnen werkblad
eilandblok met betonnen werkblad
Pitt Cooking gaskookplaat
eilandblok met open stalen element
eilandblok met berging
detail warmgewalst staal
spoelgedeelte berging
betonnen werkblad buitenkeuken
detail berging
zicht op berging
Fullscreen image

Centraal lavabomeubel.

In deze badkameropstelling draait alles letterlijk en figuurlijk rond het grote lavabomeubel. Zowel de lavabo's, de opbergruimte en het bad maken deel uit van het middenblok, dat werd afgewerkt een grijze microtopping.

De verlichting van de badkamer is verwerkt in de centrale, stalen steunpaal waar ook de spiegel aan gemonteerd werd. De stalen douchewand met crepi glas werd tevens helemaal op maat vervaardigd. 

badkamer
lavabomeubel in microtopping
lavabo detail
badombouw in microtopping
douche
badkamerinrichting
Fullscreen image

Slaapkamer.

In de slaapkamer hebben we het hoofdeinde van het bed gemaakt in dezelfde eik fineer als de berging en de garderobekasten. Leuk detail; je kunt het topblad uitschuiven zodat het dienst kan doen als kaptafel. Pratkisch én esthetisch. 

De originele ornamenten en moulures in de slaap- en badkamer werden behouden en allemaal in het wit geschilderd. Zo blijft het authentieke karakter van het herenhuis bewaard, maar krijgt de woning toch een frisse hedendaagse look.

slaapkamer
kaptafel met uittrekbaar tablet
slaapkamer met kaptafel
Fullscreen image

Jouw keuken met Frako?

Het is aan ons om jou te overtuigen dat wij dromen waarmaken. En dat doen we niet met gebakken lucht, wij spreken met ons werk. Frako staat voor Belgisch vakmanschap op maat en kwaliteit aan de juiste prijs. Laat je verder inspireren in onze showroom of leg ineens je plannen op tafel tijdens een gesprek met een van onze adviseurs.