project VD - VA

De perfecte mix tussen stoer en huiselijke gezelligheid.

Een keuken op maat , volledig naar jouw wensen en dat met inachtneming van het budget. Dat is de leukste uitdaging voor onze adviseurs. Zij denken met je mee, en geven het juiste advies, eerlijk en op jouw maat. Hoe dan wel? Dat zie je hier.

Een keuken met eigen inbreng

Als klant sta je centraal in het ontwerpproces. Heeft de klant een voorkeur qua materiaal en hebben wij een gelijkwaardig, budgetgericht alternatief? Dan leggen we die optie eerlijk op tafel. We gaan geen gesprek uit de weg en denken graag mee met een integere aanpak.

Door hier met een houtlaminaat met realistische houtstructuur te werken ipv fineer krijg je in verhouding bijzonder veel waarde voor je investering. Het contrast tussen het werkblad in balsabeton en het massief houten tafelblad, een eigen inbreng van de klant, zorgt voor de perfecte mix tussen stoer en huiselijke gezelligheid.

keuken
keuken
keuken met zitgedeelte
spoelgedeelte
kookeiland met Bora kookplaat
spoelgedeelte
keuken
Fullscreen image

Jouw interieur met Frako?

Door actief te luisteren en uitvoerig in gesprek te gaan, willen we de droom van de klant tot in de perfectie uitvoeren. Het gaat bij ons om meer dan gewoon plaatsen en verkopen. We willen mee de woonbeleving creëren. Heb je zelf interieurplannen? Aarzel niet ons te contacteren.