Project IV

Totaalinrichting van een eigentijds en huiselijk immobiliënkantoor

We wilden een warme, verwelkomende sfeer voor onze cliënten. Frako en Officer hebben die visie tot leven gebracht.

Toen het gelijkvloers van het nieuwe pand naast het kantoor van Immo Point Verhoeven te koop kwam te staan, hoefde Jonas Verhoeven niet lang te twijfelen. “We zaten met acht mensen in een pand van ongeveer honderd vierkante meter”, vertelt hij. “Het nieuwe kantoor is net geen drie keer groter en voelt dankzij de slimme indeling nóg ruimer.”

Blanco canvas 

Het pand werd casco opgeleverd. Een opportuniteit, vond Jonas aanvankelijk. “Ik keek ernaar uit om alles zelf in te richten, volledig naar mijn eigen smaak. Maar alle betrokken partijen op elkaar afstemmen, bleek moeilijker dan gedacht.” Reden te meer om de coördinatie en realisatie toe te vertrouwen aan de experts van Frako en Officer.   

Bekijk video

Warme look met notenhout 

Een bezoek aan het immobiliënkantoor begint nu in de aangename onthaalruimte, die meteen de belangrijkste eis van Jonas weerspiegelt: “Ik wilde een huiselijke, verwelkomende sfeer. Een omgeving waarin cliënten zich thuis kunnen voelen.” 

Doorheen het hele pand is gekozen voor de warmte van laminaat met de look van gerookte eik. In de onthaalruimte creëert lattenwerk zones en in de vergaderruimte bekleedt het de muren én de “onzichtbare” deur met SOSS-scharnieren. Wandkasten in laminaat met microtoppinglook, voorzien van extrusiegrepen of tip-on druksnappers, zorgen voor een fris contrast.  

bureau
decoratie
wc decoratie
lavabo
Fullscreen image

Tot in de puntjes 

Indirecte verlichting versterkt de gezellige sfeer in het kantoor. Ledstrips zitten naadloos ingewerkt in zwevende wandplanken en plafondnissen. De wand in de hal naar de vergaderruimte en kitchenette is zelfs voorzien van panelen met ledstrips die een verticaal lijnenspel creëren.  

En ook aan het modern comfort werd gedacht: ventilatie en airco zitten netjes weggewerkt in de kasten.  

hal
hal
led verlichting
Fullscreen image

Stijlvol én functioneel 

Twee pronkstukken sieren de vergaderruimte: een grote moswand en een tafel op maat van laminaat met microtoppinglook. De tv zit naadloos ingewerkt in de wand.  

De kitchenette heeft alle voorzieningen voor een aangename middagpauze. Werkbladen in composiet en wandkasten van laminaat zijn onderhoudsvriendelijk, ook wanneer er soep of koffie op wordt gemorst.  

Vergader ruimte
decoraties
kitchenette
Fullscreen image

En de samenwerking met Frako? Die verliep net zo vlekkeloos, vertelt Jonas. “De woning van mijn ouders en de keuken in mijn privéwoning zijn ook van de hand van Frako. Ook dit keer verliep alles op een heel aangename manier, met uitstekende communicatie en duidelijke offertes. En de plaatsing en installatie van het interieur is telkens dik in orde. Ik heb zelden zo’n goedgeluimd team gezien!”